У Хмельницькому встановлять оригінальний інтерактивний атракціон

У центрі Хмельницького відкриють інтерактивний атракціон, за допомогою якого можна буде побачити розвиток міста та його архітектурних пам’яток у просторі й часі.

Про це розповідає Zruchno.Travel з посиланням на комунальну установу “Агенція розвитку Хмельницького”.

Зазначається, що це буде модульний мобільний павільйон, оснащений сучасним комп’ютером з 3D-моделлю міста Хмельницького, а точніше – 3D-візуалізацією процесу виникнення і становлення міста, з можливістю детального перегляду об’єктів історико-культурної спадщини, зокрема тих, що вже не існують.

Модульний кіоск із сенсорним терміналом обіцяють розмістити біля кінотеатру ім. Т. Шевченка з вільним доступом для усіх охочих.

Ініціатива дасть змогу побачити етапи розбудови міста, появу нових районів, приєднання селищ, зміну русел річок, прокладання залізниці тощо.

“У так званій “Машині часу” можна подивитися на те, як розвивалося місто, як воно росло, які райони в які часи розбудовувалися. Крім цього, можна детальніше роздивитися 3D-моделі 16 визначних споруд. Деякі з них на сьогодні втрачено, деякі перебудовано, і ці моменти можна буде відслідкувати”, – пояснюють розробники.

Як повідомлялося, в Одесі відбулася регата на кубок 100-літнього ветерана морської піхоти Івана Кулібаби.

Схожі публікації

Залишити коментар