У Луцьку 2 жовтня стартує ІІІМіжнародний літературний фестиваль “Фронтера”

2 жовтня стартує ІІІ Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера». Протягом трьох днів в Луцьку виступатимуть зіркові письменники з України, Польщі та Білорусі.

Детальна інформація про кожного з учасників у Фейсбуці організаторів.

Цьогоріч цей проект відбувається за підтримки Українського культурного фонду, Луцької міської ради, громадських діячів Романа Бондарука та Богдана Шиби, Генерального консульства Республіки Польща, Литовського інституту культури.

Цьогоріч фестиваль «Фронтера» один з небагатьох в Україні, який відбудеться офлайн. Проте організатори зазначають, що карантин вносить свої корективи у життя кожного, тож кількість людей, які зможуть потрапити на зустрічі – обмежена. «Ми дуже хочемо, аби ті, хто скучив за живим спілкуванням та мистецькими подіями, побачили улюблених письменників наживо, але дуже просимо усіх поставитися з розумінням до обов’язкової вимоги дотримуватися усіх обмежень», – зауважила директорка фестивалю Елла Яцута.

Організатори повідомляють, що відвідати фестиваль можна лише за попередньої реєстрації. Якщо особа зареєстрована, але з певних причин не може бути присутньою, просять повідомити у соціальних мережах.

Наразі у програмі 16 заходів, які відбуватимуться в трьох локаціях. Багато знакових подій будуть транслюватися в режимі он-лайн на Ютуб-каналі генерального інформаційного партнеру фестивалю «UA: ВОЛИНЬ».

цьогоріч ведучим фестивалю буде відомий блогер, автор каналу  «Клятий раціоналіст» Артем Албул.

Вхід на фестиваль вільний, однак за попередньою реєстрацією. Форма для реєстрації – ТУТ.

Для тих, хто захоче потрапити на єдину цьогорічну музичну подію — заключну фест-party з гуртом Tik Tu вартість становитиме 150 гривень. Концерт відбудеться 4 жовтня о 20 годині в ГаРмИдЕр ангар-stage.

Як повідомлялося раніше, стосовно нинішньої фази розвитку українського літературного процесу розмірковував Михайло Наєнко, літературознавець, доктор філологічних наук, професор, член Спілки письменників та Спілки журналістів України, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Національної премії України імені Т. Г. Шевченка та Української міжнародної премії імені Григорія Сковороди.

Схожі публікації

Залишити коментар