У Нью-Йорку проведуть благодійний концерт на підтримку Українського музею

від Комарі Альберт

Вже незабаром колектив всесвятньо відомих музикантів українського походження влаштує благодійний музикальний онлайн-захід: віртуальний концерт з метою збору коштів на підтримку Українського музею в Нью-Йорку пройде 3 жовтня.

Про це повідомляється на сторінці події в Фейсбуці.

«Український музей в Нью-Йорку запрошує своїх членів, друзів, меценатів і всіх поціновувачів мистецтва та музики приєднатися до нашого Віртуального благодійного концерту», – йдеться у повідомленні.

Метою заходу є збір коштів на підтримку нових програм та виставок музею.

Як зазначається, спеціально підготовлені з цієї нагоди виступи представлять українські піаністи Фіма Чупахін (США), Павло Гінтов, музикант і композитор українського походження Джордж Граб (США), британський оперний і камерний співак українського походження Павло Гунька, сопрано і бандуристка Терин Кузьма (США), всесвітньо відомі українські піаніст Володимир Винницький та віолончелістка Наталія Хома.

Зауважується, що дивитися концерт, який розпочнеться о 19:00 CDT, можна з власної оселі через Зум, Ютуб чи Фейсбук.

Реєстрація на захід безкоштовна, водночас в музеї зазначили, що будуть надзвичайно вдячні за фінансову підтримку. Детальну інформацію про захід та про те, як фінансово підтримати Український музей, можна дізнатися за посиланням.

Як повідомлялося, фестиваль “Кіно на даху” відбувся у Нью-Йорку за сприяння української громади.

Схожі публікації

Залишити коментар