Адаптивний карантин в Україні продовжено до 1 листопада

від Стожари

Кабінет міністрів України продовжив адаптивний карантин до 1 листопада.

Кабінет міністрів у середу, 26 серпня, продовжив адаптивний карантин до 1 листопада через збільшення випадків захворювання коронавірусом. Про це прем’єр-міністр України Денис Шмигаль сказав на засіданні уряду в середу.

«Обмеження і зонування територій за кольорами будуть діяти щонайменше до 1 листопада», – сказав Шмигаль.

За словами голови уряду, нині влада готує лікарні до прийому хворих у рамках другої хвилі коронавірусу, закуповують засоби індивідуального захисту для медиків.

Шмигаль подякував медикам за їхню роботу у рамках боротьби із коронавірусною інфекцією та закликав людей дотримуватися простих правил безпеки — носити маски, мити руки та дотримуватися дистанції.

“Перше – продовжити на території України карантин до 31 жовтня 2020 року. Також пропонується посилити обмежувальні заходи на території регіонів… з “зеленим” рівнем епідемічної небезпеки, а саме заборонивши проведення дискотек, роботу розважальних закладів, нічних клубів, діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля.

Окрім того ми відпрацювали з Мінкультури заборону проведення концертів, окрім тих, які проводяться закладами культури, і для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності”.

Схожі публікації

Залишити коментар