На Рівненщині діткам, що народились на День Незалежності, зробили особливі подарунки

В Рівненській області цьогоріч дітки, які народилися на День Незалежності України, 24 серпня, отримали у подарунок маленькі вишиванки.

Про це повідомляє регіональний сайт 0362.ua.

Батькам та новонародженим на честь національного свята вручили приємні подарунки. До пакунку, окрім вишиванки, поклали також національний оберіг, книгу-збірник колискових пісень Рівненського Полісся «Ой на кота воркота» (у записах В.Ковальчука) та дитячу книжечку «Кольорові равлики» (авторка Олена Медведєва).

На Рівненщині діткам, що народились на День Незалежності, зробили особливі подарунки
На Рівненщині діткам, що народились на День Незалежності, зробили особливі подарунки - фото 2

Святкову акцію проводять Рівненська обласна державна адміністрація спільно з громадською організацією «Рівненський обласний відділ «Союз Українок» та комунальним закладом «Рівненський обласний центр народної творчості» Рівненської обласної ради.

Акцію рівнянам та ЗМІ презентували Начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Любов Романюк, заступник директора КЗ «Рівненський обласний центр народної творчості» РОР Ірина Баковецька-Рачковська й голова громадської організації «Рівненський обласний відділ «Союз Українок» Мирослава Горобець.

Нагадаємо, нещодавно відзначалося 100 років з дня народження закарпатської вишивальниці Марії Гаврило.

Схожі публікації

Залишити коментар