На Рівненщині діткам, що народились на День Незалежності, зробили особливі подарунки

В Рівненській області цьогоріч дітки, які народилися на День Незалежності України, 24 серпня, отримали у подарунок маленькі вишиванки.

Про це повідомляє регіональний сайт 0362.ua.

Батькам та новонародженим на честь національного свята вручили приємні подарунки. До пакунку, окрім вишиванки, поклали також національний оберіг, книгу-збірник колискових пісень Рівненського Полісся «Ой на кота воркота» (у записах В.Ковальчука) та дитячу книжечку «Кольорові равлики» (авторка Олена Медведєва).

Святкову акцію проводять Рівненська обласна державна адміністрація спільно з громадською організацією «Рівненський обласний відділ «Союз Українок» та комунальним закладом «Рівненський обласний центр народної творчості» Рівненської обласної ради.

Акцію рівнянам та ЗМІ презентували Начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Любов Романюк, заступник директора КЗ «Рівненський обласний центр народної творчості» РОР Ірина Баковецька-Рачковська й голова громадської організації «Рівненський обласний відділ «Союз Українок» Мирослава Горобець.

Нагадаємо, нещодавно відзначалося 100 років з дня народження закарпатської вишивальниці Марії Гаврило.

Схожі публікації

Залишити коментар