Не мовчіть ! Британець ініціював флешмоб «Крим – це Україна»

Міністерство закордонних справ України закликає підтримати флешмоб «Крим – це Україна», який 30 липня у соціальній мережі Twitter ініціював британець Алекс Кінг, що дописує під нікнеймом Glasnost Gone.

Про це пише Радіо Свобода.

«30 липня – День кампанії #CrimeaIsUkraine. Можливість для всіх нас використовувати хештег, висвітлити вторгнення Росії та 6-річну окупацію українського Кримського півострова», – закликав Кінг.

Речниця МЗС Катерина Зеленко підтримала ініціативу. 

«Ми закликаємо вас підтримати чудову ініціативу, щоб висвітлити 6-й рік російської окупації Криму і висловитися про це, використовуючи хештег #CrimeaIsUkraine 30 липня. Не мовчіть про речі, які мають значення!» – написала вона в Twitter.

До флешмобу вже приєднались посол України в Австрії Олександр Щерба, українське посольство в США, а також багато українців та іноземців. Наразі під хештегом #CrimeaIsUkraine можна знайти понад 4 тисячі постів.

Як повідомлялося раніше, у Білорусі завершився 29-й Міжнародний фестиваль культури та мистецтв “Слов’янський базар у Вітебську”.  Низка українських артистів виступала на одній сцені з “кримнашистами”.

Схожі публікації

Залишити коментар