УСО «Тризуб» переніс дату фестивалю приуроченого до Дня Незалежності

Український спортивний осередок (УСО) «Тризуб» (розташований в США за адресою: Lower State і County Line Roads, Horsham, PENNSYLVANIA ) відклав фестиваль із нагоди 29-ї річниці Незалежности України з неділі 23 серпня 2020-го на неділю 20 червня 2021 року. Це рішення було прийняте з метою захисту здоров’я громади.

Про це повідомляється на сайті організації.

Таким чином 2021-го УСО «Тризуб» проведе два фестивалі: за цим двома місяцями пізніше, 22 серпня 2021 року, відбудеться 30-й річний фестиваль з нагоди святкуванні 30-ї річниці святкування Незалежности України.

УСО «Тризуб» планує, що кожен фестиваль відбудеться за своїм звичайним графіком подій і з його очікуваним змістом, програмою та форматом. Однак організатори вказують, вони усвідомлюють, що обмеження закону та занепокоєння з приводу суспільної охорони здоров’я і безпеки можуть:

а) змінити остаточну дату, зміст, програму, графік та/або формат одного або обох з них;

б) вимагати введення та дотримування спеціальних заходів і процедур;

в) різними іншими способами впливати на фестивалі.

У цьому випадку «Тризуб» докладе всіх зусиль, аби скласти розклад менших, легально дозволених імпрез, які будуть правильно врегульовані для безпечних зібрань громади. Тому рекомендуємо стежити за новинами на вебсторінці www.tryzub.org або звертатися за додатковою інформацією електронною поштою: [email protected]

Як повідомлялося, через світову пандемію коронавірусу Covid-19 V Міжнародний фестиваль української ретро-музики імені Богдана Весоловського вперше було проведено в режимі онлайн.

Схожі публікації

Залишити коментар