Разом боремося з COVID-19: СКУМО долучилося до руху підтримки українських медиків

Через організовану акцію зі збору коштів українська молодь з закордону придбала необхідні захисні халати та вручила медикам Кельменецької Центральної районної лікарні в Чернівецькій області, яка є одним із найбільш постраждалих регіонів України за осередками спалаху коронавірусної інфекції.

Про це повідомляється на сторінці СКУМО в Facebook.

Через свого представника в Україні та партнера СКУМО, Інститут демократизації та розвитку, було придбано необхідну продукцію та доставлено до місця призначення.

СКУМО виказує вдячність в організаційній допомозі керівництву Чернівецької обласної державної адміністрації, партнеру в Україні ГО «Інститут демократизації та розвитку» та раднику Президента СКУМО в Україні Дмитру Сав’юку.

Варто зазначити, що станом на 20 липня в Україні зафіксовано 59 493 хворих на новий коронавірусу, 31 439 одужало ще 1 498 померло. Найбільш ураженими залишаються західні регіони країни, особливо Львівська, Чернівецька, Закарпатська та Рівненська області.

Як повідомлялося раніше, у нелегкі часи світової пандемії та жорсткого карантину COVID-19 представники громадської організації “Разом” у  Нью-Йорку розповсюджують підбадьорюючі пакунки серед українців, яким через коронавірус потрібна підтримка.

Схожі публікації

Залишити коментар