Пандемія коронавірусу: У Нью-Йорку українцям дарують “підбадьорюючі пакунки”

У нелегкі часи світової пандемії та жорсткого карантину COVID-19 представники громадської організації “Разом” у  Нью-Йорку розповсюджують підбадьорюючі пакунки серед українців, яким через коронавірус потрібна підтримка.

Громадська організація “Разом” була заснована під час Революції Гідності українцями, які живуть в США. 

Українка Марія Сорока волонтерка цієї громадської організації розповіла про цю ініціативу.  З початком пандемії разомці почали активно допомагати лікарям в Україні, забезпечуючи їх засобами індивідуального захисту. Але потім зрозуміли, що і українська громада Нью-Йорка потребує підтримки.

Так з’явилася ідея підбадьорюючих пакунків. Організація збирає заявки від ньюйоркців, кому через коронавірус потрібна підтримка. Люди залишають повідомлення як про себе так і про інші родини, які зараз потребують уваги та піклування. Частина громади проживає у районі Еast village (Східне село), самі ж українці називають його “Українське село”.

Нагадаємо, Українська православна церква в США у співпраці з благодійною фундацією «The SALT Foundation» 3 червня у місті Саут-Баунд-Брук, штат Нью-Джерсі, розповсюдила серед малозабезпечених понад 800 продуктових наборів. 

Схожі публікації

Залишити коментар