Створено онлайн-платформу «Bandura Hangouts» для навчання і спілкування бандуристів в Америці

від Комарі Альберт

Для молодих бандуристів Північної Америки створили онлайн-платформу «Bandura Hangouts», на якій вони зможуть навчатися та спілкуватися.

Про це повідомляється на сторінці Української капели бандуристів ім. Тараса Шевченка (Ukrainian Bandurist Chorus, UBC) в Facebook.

Програму створено Комітетом таборів бандури Північної Америки, до якого увійшли, зокрема, керівництво, інструктори з чотирьох таборів бандури в Північній Америці.

«Враховуючи поточні обставини (пандемію Covid-19 – ред.), табори бандуристів цьогоріч не проводитимуться. Попри це, ми створили платформу «Bandura Hangouts», де студенти-бандуристи усіх рівнів зможуть зібратися разом і отримати віртуальний досвід гри на бандурі», – йдеться у дописі.

Як зазначається, «Bandura Hangouts» представляє собою онлайн-програму, де молоді бандуристи матимуть змогу спілкуватися та отримувати нові знання про бандуру і гру на ній.

Програма стартувала 13 липня. Вона пропонує, зокрема, майстер-класи з досвіченими викладачами гри на бандурі та вокалу, відеоуроки, навчальні матеріали, лекції тощо, зазначається на сайті «Bandura Hangouts».

Як повідомлялося, Закарпатський Обласний організаційно-методичний центр культури створено того самого року, коли цей регіон ввійшов до складу України — 1945-го. Цьогоріч йому виповнюється рівно 75.

Схожі публікації

Залишити коментар