Представник Росії в ОБСЄ намагався перервати виступи українського делегата щодо питань Криму та безпеки в Чорному і Азовському морях

від Стожари

Під час онлайн-засідання ОБСЄ у Відні представник Росії намагався завадити виступам від України щодо питання Криму та безпеки в Чорному і Азовському морях.

Про це повідомляє видання “Крим.Реалії“.

“Безпрецедентний крок в ОБСЄ у Відні: представник Росії намагається завадити і перервати виступи, які йому не подобаються, від України й іншого експерта з ситуації у сфері безпеки в Чорному і Азовському морях”, – написав головний редактор празького офісу “Радіо Свобода” Рікард Йозввяк у Twitter.

Як зазначає видання “Крим.Реалії”, за даними з відкритих джерел, постійним представником Росії при ОБСЄ є Олександр Лукашевич. Його коментарів з приводу інциденту немає.

Разом з тим, у представництві президента України в АР Крим повідомили, що в заході взяв участь голова відомства Антон Кориневич, який виступив з доповіддю про загрози для регіональної і міжнародної безпеки, що виникає в зв’язку з російською мілітаризацією Чорного і Азовського морів.

Схожі публікації