Учениці Української школи з Дубая здобули перемогу на Всеукраїнському конкурсі «Змагаймось за нове життя!»

від Стожари

Учениці Української школи вихідного дня «Софія» в ОАЕ (Дубай) посіли перше місце на VI Всеукраїнському конкурсі учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!».

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на інформацію розміщену на сторінці школи у Facebook.

«Вітаємо учнів Української школи в ОАЕ «Софія» Маріанну Елві та Тамару Співаковську з першим місцем в конкурсі «Змагаймось за нове життя!», присвяченому українській письменниці й поетесі Лесі Українці!», – зазначили у школі.

Перемогу представниць школи «Софія» в творчому змаганні в закладі назвали чудовою звісткою, яка порадувала батьків та вчителів. «Пишаємося нашими учнями, також висловлюємо щиру вдячність батькам та вчителям за те, що підтримали своїх діточок і вони змогли гідно представити нашу школу», – йдеться у дописі.

Конкурс "Змагаймось за нове життя" , присвячений Лесі Українці

Вітаємо учнів Української школи в ОАЕ “Софія”, Маріанну Елві🥇(Olesia Elvey) та Тамару Співаковську🥇(Tetiana Spivakovska), з першим місцем в конкурсі "Змагаймось за нове життя", присвяченому українській письменниці й поетесі Лесі Українці👏👏👏👏👏!Чудова звістка, яка порадувала батьків та вчителів, особливо в ці дні😷🙏. Пишаємося нашими учнями, також висловлюємо щиру вдячність батькам та вчителям, за те, що підтримали своїх діточок і вони змогли гідно представити нашу школу🇺🇦.Нехай ця перемога стане гарним прикладом для всіх учнів школи! Сподіваємося, що наступного року у нас буде ще більше учасників та переможців🤩!Дорогі дітки, перед Вами ще стільки прекрасних можливостей показати Ваші таланти і ми, вчителі, готові завжди у всьому Вас підтримати і допомогти😍😍😍!https://konkurs-lesya.com.ua/…

Geplaatst door Українська школа в ОАЕ / Ukrainian School in the UAE op Zaterdag 14 maart 2020

У школі сподіваються, що «ця перемога стане гарним прикладом для всіх учнів школи», аби наступного року від неї ще більше учасників та переможців.

Як повідомляється, заступниця директора з навчально-методичної роботи Української школи в ОАЕ «Софія» Тетяна Співаковська уточнила, що дівчата брали участь у номінації «Декламація» (1-4 класи) на VI Всеукраїнському конкурсі «Змагаймось за нове життя!».

У школі також нагадали, що учениці Української школи в ОАЕ «Софія» Надія Григоращук, Маріанна Елві, Тамара Співаковська та Крістіна Сомофф вибороли призові місця в ІІ Міжнародному конкурсі юних перекладачів «Мовограй», організований та проведений Спілкою українських освітян діаспори (СУОД) серед учнів українських шкіл за кордоном.

Всеукраїнський конкурс учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвячений Лесі Українці, відкритий для участі для учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів різних форм власності, учні та студенти навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації різних форм власності у тому числі учні зі спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів, діти з обмеженими можливостями, та діти – представники закордонних українців, які виявили особисте бажання взяти у ньому участь, зазначається на сайті конкурсу.

Конкурс проводиться як творче змагання учнівської та студентської молоді за номінаціями: «декламація», «інсценізація», «твір», «науково-пошукова робота», «малюнок», «аудіовізуальний твір», «вокал».

Передбачається проведення конкурсу в три етапи (регіональний, відбірковий і фінальний) та в чотирьох вікових категоріях.

Схожі публікації

Залишити коментар