Голову Асоціації українців в Ірландії нагороджено орденом за розбудову України

від Стожари

Голову Асоціації Українців в Республіці Ірландія (АУРІ) Миколу Круцика нагороджено орденом «За розбудову України».

Про це повідомляється на сторінці онлайн-газети Української громади в Ірландії «Ірландська Хата» у Facebook.

Як повідомляється, “почестна відзнака від громадськоі організаці “Країна” була видана за представленням волонтерів та бійців, з якими він співпрацював від самого початку Россійсько-Українськоі війни”.

Зазначається, що українцям в Ірландії вдалося разом багато зробити за ці роки для підтримки співвітчизників в Україні: зокрема, зібрано чимало грошей та відправлено допомоги, проведено інформаційних заходів і мітингів. «На початку війни була паніка і хаос – сьогодні ж ми організовані, маємо чіткі задачі, лупаємо цю скелю всі разом і є однією із найактивніших закордонних діаспор», – йдеться у дописі.

“Нас не багато, але цей працюючий мурашник із добре організованих людей яким не байдуже доля Украіни і украінців – це у великій мірі заслуга нашого Миколи Круцика. Тож сьогодні ми його заслужено вітаємо і дякуємо за багаторічну роботу!”, – йдеться у дописі.

Інформаційний портал української діаспори “Стожари” приєднується до привітань пана Миколи Круцика. Бажаємо Вам міцного здоров’я та людського щастя на довгії та благії літа!

Схожі публікації

Залишити коментар