Триває набір ветеранів і ветеранок на безкоштовну сертифікатну програму

від Стожари

Ветерани війни з терористичною Росією володіють унікальними знаннями та навичками, здобутими в бойових умовах. Їх досвід може бути корисним у багатьох сферах життя суспільства. Вони ризикували своїм життям і здоров’ям, щоб захистити свою країну. Мужність і самовідданість ветеранів і ветеранок заслуговують на повагу та вдячність. Залучення ветеранів до суспільного життя – це спосіб дати їм відчути цю повагу та вдячність.

Ветеранські організації можуть допомогти ветеранам спілкуватися один з одним, отримувати необхідну допомогу та захищати свої права. Залучення ветеранів до суспільного життя – це не лише моральний обов’язок, але й вигідна інвестиція в майбутнє України.

Як влаштована влада в сучасній державі?

Як взаємодіяти з громадськістю для кращого врядування?

Децентралізація та регіональна політика.

Це – тільки декілька з ключових тем, які вивчатимуть учасники/-ці безкоштовної сертифікатної програми для ветеранів і ветеранок. Вони удосконалять свої навички взаємодії з громадськістю, розберуться із роллю фінансів у суспільній політиці, а також навчаться діалогу та медіації для потреб публічної служби, повідомляє ресурс Громадський Простір.

А все для того, щоб після навчання ветерани та ветеранки отримали відповідні знання, навички та компетентності для успішного зарахування у кадрові резерви, проходження конкурсів на посади, працевлаштування та подальшої роботи в органах державної влади та місцевого самоврядування.

Так, ГО Школа врядування та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича підготували короткострокову освітню сертифікатну програму підвищення кваліфікації та професійної адаптації ветеранів «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення». 53 ветерани/-ки вже успішно завершили навчання за програмою попереднього курсу. Долучайтесь!

Запрошуються ветерани та ветеранки, які:

  • не мають досвіду роботи в сфері державної служби та/або служби в ОМС, але мають намір працевлаштування на таких посадах у найближчому майбутньому;
  • перебувають на посадах державної служби чи служби в ОМС до 3-х років станом на дату проведення конкурсного відбору слухачів та мають намір продовжувати працювати на цих посадах у найближчому майбутньому.

Форма для заповнення: https://forms.gle/HedG5ApVA3TvxeGb6 .

НАВЧАННЯ – БЕЗКОШТОВНЕ

Сертифікат після успішного проходження програми

Зручний графік занять. Дистанційна форма навчання (онлайн)

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ЗМІСТ ПРОГРАМИ ТА ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ/-ОК – ТУТ: http://bit.ly/3uXJFoh .

У разі запитань звертайтесь: [email protected] (або [email protected])

Схожі публікації

Залишити коментар