Українська діаспора Торонто пожертвувала 10 тис. дол. на FPV дрони для ЗСУ

від Стожари

Конгрес українців Канади – відділ Торонто (Ukrainian Canadian Congress – Toronto Branch) пожертвував 10 тис. дол. на FPV-дрони для ЗСУ в рамках кампанії Світового конгресу українців і Saint Javelin «Птахи Санти».

Про це повідомила ініціатива «Unite with Ukraine».

Неймовірний приклад громадської організації, яка надає відчутну підтримку Збройним Силам України, зміцнює їхні можливості на полі бою діями, а не словами“, – йдеться у повідомленні.

Світовий конгрес українців (СКУ) за підсумками фандрейзингової кампанії «Santa’s Birds – Птахи Санти» зібрав для потреб українських захисників 519 095 доларів США або 19 697 324  гривень. На ці кошти буде придбано 1 000 FPV дронів.  Кампанія проводилась у рамках ініціативи «Unite with Ukraine».

Світовий Конґрес Українців зробив значний внесок у зміцнення спроможностей Збройних Сил України. Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, наш проєкт Unite With Ukraine надає потужну допомогу українським захисникам на фронті, парамедикам, та Силам територіальної оборони, закуповуючи та надаючи найнеобхідніше. Зокрема це тактичні медичні засоби, засоби безпеки, різноманітне спорядження, броньовані евакуаційні машини, безпілотники тощо”, – заявив Президент СКУ Павло Ґрод. 

Схожі публікації

Залишити коментар