Українська краса на вершині світу: Ірина Безсмертна — Міс Всесвіт 2023

від Стожари

Якщо краса рятує світ, то українська врода врятує Всесвіт! Українка Ірина Безсмертна з Херсону виборола корону “Місіс світу 2023” у США, що проходив у сонячному штаті Флорида в Маямі.

“Я неймовірна горда бути Українкою. Я дивилася на українські прапори і це гріло моє серце і давало підтримку”, – коментує свою перемогу 36-річна красуня україночка.

Так, нещодавно у Маямі відбувся легендарний конкурс краси “Місіс Світу 2023”. Участь взяли майже 100 конкурсанток з різних країн, а перемогу та головну корону Mrs. World International 2023 здобула 36-річна українка Ірина Безсмертна з Херсона.

Тривалий час Ірина мріяла про цей момент і не змогла приховати свій захват: «Міс Світу — це, напевно, моя дитяча мрія, яка тепер стала реальністю. Я щаслива, що змогла доказати на світовому рівні, які ж ми гарні та талановиті – українські дівчата! Це у нас в крові! Зараз я розумію, що найкращою частиною конкурсу був мій шлях підготовки. Це було дуже важко та виснажливо, але ці приємні моменти життя запам’ятаються надовго. Зараз всі в очікуванні грандіозного святкування і ми обовʼязково це зробимо! В мене дуже велика підтримка у Маямі серед української діаспори і навіть американців”».

Перебуваючи у Америці, Ірина Безсмертна активно розповідає та знайомить американців із жахіттями війни в Україні, намагаючись не дозволити російській пропаганді вкорінитися у головах американців.

“Я поїхала з України 4 роки тому. Там в мене залишилася уся моя родина – батьки, брати із сестрами та їхні родини. Ми були у щоці, коли дізналися про напад Росії на Україну. Перші кілька тижнів я спала через день і то усього кілька годин. Через різницю у часі с США (7 годин), у Маямі наступала ніч, коли в Україну приходив ранок. Починаєш обдзвонювати рідних та друзів, чи все із ними добре, моніториш останні новини, намагаєшся допомогти морально, інформаційно і матеріально. Було зовсім не до сну. А протягом дня виходили на місцеві мітинги у підтримку України, намагалися зібрати якнайбільше людей і привернути увагу американців та американського уряду до нашої біди. У перші місяці від початку війни у нас вдома в Маямі жила подружня пара із Херсону, яка опинилася у США і не змогла повернутися додому на початку вторгнення агресора”, – розповідає Mrs. World International 2023

Після оголошення Ірини переможницею, вона зізналася, що отримала кілька зацікавлених пропозицій про співпрацю, включно з важливими благодійними ініціативами, спрямованими на підтримку України.

«Вони запрошують мене приєднатися до своєї команди та стати їхнім послом. Разом ми можемо здійснити безліч корисних ініціатив!» — вона розповіла про свої плани.

Схожі публікації

Залишити коментар