Діаспоряни обговорили з урядовцями Австралії допомогу Україні

Керівництво Союзу українських організацій в Австралії (СУОА) у складі Стефана Романіва, Катерини Аргиру та Христини Кметь відвідало Канберру, щоб подякувати австралійському уряду за підтримку України та обговорити останні ініціативи громади щодо допомоги своїй країні.

Про це у Фейсбуці повідомив Союз українських організацій в Австралії (Australian Federation of Ukrainian Organisations – AFUO).

Серед обговорюваних питань – продовження фінансування оборони України, ініціатива СУОА #Utes4Ukraine, візові питання для переміщених українців, запропонована урядом пропозиція щодо засудження Голодомору 1932-33 років як геноциду, визнання Росії терористичною державою та виконання урядом Акту Магнітського.

Зустрічі було проведено з Міністром закордонних справ Пенелопою Вонг, Міністром оборони Річардом Марлзом, Міністром з питань імміграції, громадянства та багатокультурності Ендрю Джайлзом, тіньовим Міністром внутрішніх справ Джеймсом Патерсоном, старшими радниками в Офісі лідера опозиції, а також старшими співробітниками Міністерства закордонних справ і торгівлі.

Представники української діаспори подякували урядовцям Австралії за значну та постійну підтримку України.

Схожі публікації

Залишити коментар