У Стокгольмі проведуть Український культурний фестиваль

В одному із затишних садів столиці Швеції – Vintervikens Trädgård – 12 серпня відбудеться одноденний Український культурний фестиваль.

Про це йдеться в анонсі події на Фейсбуці.

Програма заходу, який триватиме з 14.00 до 18.00, передбачає ярмарок за участі українських митців і художників, на якому охочі зможуть придбати картини, прикраси, вироби ручної роботи, вишиванки та одяг, сумки, шопери, віночки, шоколад ручної роботи, каву та інше.

У Стокгольмі проведуть Український культурний фестиваль

На сцені лунатимуть виступи різних груп, артистів та дітей під українську народну та сучасну музику.

Також будуть проведені майстер-класи з мистецтва та рукоділля. У рамках фестивалю буде можливість поспілкуватись з АРТтерапевтом.

Крім того, відвідувачі матимуть можливість навчитися танцювати український народний танець під українську народну музику. Також організатори запрошують до участі в танцювальному флешмобі.

Для дітей віком від 6 років буде організовано різноманітні конкурси, ігри, забави, де всі учасники отримають призи. На території саду є дитячий майданчик та буде можливість зробити аквагрим для дітей.

На фестивалі працюватиме фотозона. Охочі зможуть сфотографуватись в українських національних костюмах, використовуючи бутафорію Українського Театру в Швеції.

Під час проведення заходу працюватиме вегетаріанське Vinterviken trädgård кафе. Свою їжу та алкогольні напої приносити заборонено.

Адреса проведення фестивалю Vinterviksvägen 30, Stockholm. Найближча станція метро: Aspudden.

Вхід безплатний, проте буде можливість залишити пожертви для громадської організації Ukrainska Kvinnoföreningen i Sverige, які допомагають ЗСУ та дитячим будинкам в Україні.

Оскільки в Vintervikens Trädgård бракує паркувальних місць, організатори просять знайти найближчі автостоянки або обрати громадський транспорт. У програмі фестивалю можливі зміни.

Організатори події: Ukrainska Kvinnoföreningen i Sverigе/Українська жіноча організація у Швеції та Ibn Rushd Studieförbund.

Схожі публікації

Залишити коментар