У Гаазі відбудеться забіг у пам’ять про загиблих воїнів в Україні

від svit_admus

У Гаазі 26 серпня відбудеться забіг «Біжу за Україну», яким щорічно вшановують загиблих у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

«Біжу Україну» – це забіг пам’яті, у якому учасники віддають шану полеглим героям, вшановують пам’ять загиблих близьких, демонструють підтримку містам України.

Захід організовує фундація ВАТАГА разом з Гаазьким атлетичним клубом, за ініціативи Міністерства у справах ветеранів України, за підтримки Посольства України в Королівстві Нідерланди.

«Ми організовуємо забіг вже вдруге в Нідерландах, цього року разом з Гаазьким атлетичним клубом. Запрошуємо до участі усіх, хто підтримує Україну! Ви можете долучитися як учасник, або прийти як глядач та підтримати бігунів», – йдеться у повідомленні організаторів.

Щоб зареєструватися, треба купити квиток, який коштує 5 євро. Забіг відбудеться в Гаазі 26 серпня 2023 року, старт – о 13:00 за місцевим часом.

«Ви можете вибрати 2, 5 або 10 км. При купівлі квитка ви можете вказати, заради чого саме ви біжите дистанцію: вшанувати полеглого Героя, у пам’ять про загиблу близьку людину, на підтримку міста, містечка, села України. Також ви можете додати історію, чому ви вибрали саме цю мету», – йдеться у повідомленні.

Схожі публікації

Залишити коментар