У Туреччині українці домоглися скасування концерту Ані Лорак

Посольству України в Турецькій Республіці, Консульству України в Анталії та українській громаді спільними зусиллями вдалося домогтися скасування концерту Ані Лорак у концертному залі The Cosmos Theatre.

Про це у Фейсбуці повідомив консул України в Анталії Олександр Воронін.

За його словами, це рішення ухвалила Рада директорів холдингу Kilit Hospatality Group, до якого входить мережа готелів Nirvana та згаданий концертний зал, після всебічного вивчення ситуації з концертом Ані Лорак, ролі особистості «артистки» у війні РФ проти України та можливих репутаційних наслідків проведення такого концерту з урахуванням суспільного резонансу з боку української спільноти. Продаж квитків було зупинено, тим хто їх вже придбав будуть повернуті кошти.

Консул зазначив, що власники холдингу Kilit Hospatality Group з розумінням ставляться до ситуації в Україні та надають підтримку українській стороні після повномасштабного вторгнення рф.

Зокрема, за словами Олександра Вороніна, в рамках проєкту «Дитинство без війни» з евакуації дітей дітей-сиріт Дніпропетровської області, на початковому етапі його реалізації у березні-квітні 2022 року понад 200 дітей було розміщено в одному з готелів мережі та майже три місяці безплатно знаходились і харчувались там.

Нагадаємо, у березні Комітет Верховної Ради з питань інформполітики звернувся до Президента щодо позбавлення почесних звань «народний артист України» та «заслужений артист України» низки виконавців, зокрема Кароліни Куєк (Ані Лорак).

Схожі публікації

Залишити коментар