100 швидких для фронту ІТ-компанія SoftServe закупить до 30-річчя компанії

від Стожари

Благодійний фонд «Відкриті очі» ІТ-компанії SoftServe закупить та відправить на передову 100 карет швидкої допомоги, на додачу до 123 уже переданих раніше автомобілів.

Благодійний проєкт «Drive for Life. +100 Ambulances» анонсували до 30-річчя заснування компанії, інформує Львівський ІТ Кластер.

Тільки за рік війни росіяни знищили 250 швидких, 103 пошкодили, а ще 125 — викрали, повідомляє Міністерство охорони здоров’я. Щоб оперативно поповнювати автопарк для екстреної медичної допомоги на фронті, Україна залучає до допомоги партнерів та міжнародні організації. Український бізнес також не стоїть осторонь потреб захисників. 

«З початку повномасштабної війни фонд передав на фронт 123 швидких та автомобілів для медичної евакуації, завдяки яким вдалося надати допомогу та транспортувати понад 5000 поранених. Ми продовжуємо спрямовувати наші ресурси на те, аби допомагати медикам робити свою справу», – коментує співзасновник SoftServe та голова Благодійного фонду “Відкриті очі” Тарас Вервега. 

Проєкт уже стартував з закупівлі чотирьох швидких за кордоном, які наразі дообладнують та незабаром відправлять на найгарячіші напрямки фронту. Перед цим автомобілі проходять технічний огляд, їх доукомплектовують необхідним медобладнанням та медикаментами, потрібними для порятунку життів. Фонд безпосередньо працює з понад 70 медичними частинами, що дозволяє чітко розуміти потреби медиків та реагувати на них. 

Понад 45 мільйонів гривень на закупівлю швидких виділить компанія, ще частину коштів планують зібрати завдяки пожертвам працівників, клієнтів та партнерів і небайдужих людей. Цього року компанія масштабує проєкт, залучаючи до збору коштів працівників у всіх локаціях — від Мексики до Сінгапуру, від США до Дубаї. 

Схожі публікації

Залишити коментар