У Барселоні відбудеться IX Міжнародний Фестиваль української культури “Ucrania Fest”

від Стожари

21-27 вересня у Барселоні відбудеться IX Міжнародний Фестиваль української культури “Ucrania Fest”у Барселоні!

“IX Міжнародний фестиваль «Ucrania Fest» цього 2023 також присвячується мужнім і нескореним захисникам України, які виборюють Перемогу на передовій, всім українцям, які в Україні і за її межами роблять все, щоб прискорити Перемогу і відбудувати нову європейську країну”, – йдеться в анонсі.

IX Фестиваль «Ucrania Fest – 2023» буде відбуватися з 21 по 27 вересня 2023 року у містах Калея та Барселона, доступний для всіх бажаючих взяти участь у ньому, насамперед, для українців, які проживають в Україні та за її межами, представників іспанської громади та інших дружніх до України країн.

Засновник та директор фестивалю української культури “Ucrania Fest” Ольга Дзюбан, щиро запрошує реєструватись для участі у Фестивалі.

Здійснити попередню реєстрацію участі можна на сайті фестивалю, заповнивши відповідну електронну анкету.

Реєстрація автоматично завершиться 25 серпня 2023 р.

Основною метою Фестиваля “Ucrania Fest” є просування позитивного іміджу України в Іспанії. Розширення культурних, туристичних, інформаційних та ділових зв’язків через засоби творчого спілкування між державами Україна та Іспанія, популяризація української культури та мистецтва, народної й сучасної творчості, культурне і духовне взаємозбагачення, збереження та передача українських традицій, обмін творчими здобутками між учасниками та гостями фестивалю, сприяння розвитку нових талантів та просування українського виробника.

Схожі публікації

Залишити коментар