Всесвітня кампанія українських громад #UnitedWeWin проходить у низці міст

від Стожари

За офіційної підтримки МЗС України розпочалася всесвітня кампанія #UnitedWeWin. Заходи проводяться до Дня пам’яті та примирення й у такий спосіб українські громади в різних країнах нагадують світові, що страшні злочини нацизму не мають повторюватись.

Головний меседж кампанії #UnitedWeWin полягає в тому, що Україна в коаліції держав-партнерів сьогодні протистоїть злочинному режиму путінської Росії, який здійснює жахливий геноцид в Україні. Весь світ має об’єднатися і посилити підтримку України задля Перемоги над сучасною версією нацизму – рашизмом.

Учасники акцій проводять мітинги у відомих локаціях своїх міст та висловлюють подяку країнам, які підтримують Україну в її боротьбі за життя, незалежність та територіальну цілісність. Окрім того, люди закликають демократичний світ звернути увагу на злочини геноциду та інші військові злочини, які чинить Росія в Україні, а також просять засудити й покарати воєнних злочинців.

Також активісти закликали підписати петицію #unrussiaUN “Геть росію з ООН!”. Держава-терорист не має права бути членом РадБезу Організації Об’єднаних Націй. Тим більше, що Росія систематично зловживає своїм правом вето. Це має бути припинено шляхом реформування РБ ООН і внесення змін до статуту ООН.

Українці, що знаходяться за кордоном, та українська діаспора активно приєднуються до кампанії. Так, на подяку підтримки демократичних країн світу, громадська спільнота Армія Громад України (Communities Army of Ukraine – CAU) в більше ніж 50 містах 27 країн планети провела хвилю мітингів з 06 по 08 травня #UnitedWeWin. На цих мітингах звучали слова подяки країнам за підтримку України, та вимогою припинити геноцид рф в Україні і покарати російських військових злочинців.

Стокгольм 07.05

Остін, США 06.05

Мехіко 07.05

Париж 06.05

Краків 08.05

Аліканте 08.05

Любляна 08.05

Канберра 06.05

Нант 08.05

Стамбул 06.05

Гьоттінген 07.05

На мітингах звучали слова подяки країнам за підтримку України та вимоги припинити геноцид рф в Україні і покарати російських військових злочинців.

До акції своєю творчістю долучився відомий український художник Андрій Єрмоленко.

Схожі публікації

Залишити коментар