1948-2023: Спілка української молоді в Канаді відзначила ювілей

Спілка української молоді в Канаді провела до свого ювілею загальні збори Крайової управи СУМ цього терену та провідницький семінар, а також святкову зустріч з нагоди 75-ліття СУМ у Канаді.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці Ukrainian Youth Association – CYM Global.

Захід розпочався спільним виступом Юнацтва осередків СУМ південного Онтаріо.

На святкуванні 75-ліття СУМ у Канаді, зокрема, були присутні: Тамара Татарин – голова СУМ Канади, Павло Ґрод – Президент СКУ, владика Браєн Байда, о.Андрій Фіґоль – капелан СУМ в Канаді, Іван Бейкер – член Парламенту Канади, Олександр Шевченко – генеральний консул України в Торонто, Ігор Михальчишин – виконавчий директор КУК, Любомир Белей – заст. голови КПС, Гарі Несмашний – заступник голови СУ СУМ, Роман Медик – голова Фундації «Будучність», а також велика кількість духовенства та представників крайових і місцевих відділів.

Світова управа Спілки української молоді привітала СУМ в Канаді з поважним ювілеєм, «який Крайова організація цього терену зустрічає в розквіті сил і з великим багажем добрих справ, здійснених на славу Бога й України».

«Переконані, що ще величніші досягнення та звершення чекають на СУМ в Канаді в осяжному майбутньому, творцями якого ви є! Дякуємо за те, що, вірні приреченню і своєму покликанню, бережете традиції попередників та примножуєте їхні надбання. Дякуємо за ваш вагомий внесок у справу підтримки воюючої України та її захисників, які сьогодні борються проти російських окупантів», – йдеться в вітанні.

Світова управа СУМ наголосила, що «це наша спільна справа задля нашої спільної перемоги та прослави рідного краю! До цього нас закликає сумління кожного й організаційне гасло, з яким ми увійшли у 2023 рік: «Нині сумівця – нині бійця! Кожен з нас! Незалежно від місця проживання, віку чи професії! Віримо в перемогу і робімо все від нас залежне, щоб її наблизити!»

Нагадаємо, Світовий конгрес українців (СКУ) у рамках кампанії #RussianShameDay закликав прихильників України з усього світу напередодні 9 травня провести мирні антиросійські демонстрації, мітинги або марші.

Схожі публікації

Залишити коментар