У Торонто відбудеться зустріч з президентом Києво-Могилянської Академії

У Торонто (Канада) відбудеться зустріч з президентом Нацуніверситету «Києво-Могилянська Академія» Сергієм Квітом і лідерами академії, а також Канадської Києво-Могилянської Фундації.

Під час зустрічі, буде обговорено роль НаУКМА у захисті країни та розвитку України після перемоги.

Про це у Фейсбуці повідомила Kyiv-Mohyla Foundation of Canada.

Зауважується, що вже минуло понад рік від початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію суверенної України. З перших днів Національний університет «Києво-Могилянська Академія» брав активну участь у захисті країни. Спільнота могилянців успішно працює над безпековими, соціальними та освітніми проєктами. Адже ми знаємо, що ворог буде переможений і майбутнє післявоєнної України потребуватиме нашої підтримки та нових ідей.

«Будемо раді розповісти про те, які успіхи Академія мала протягом цього року та які нові проєкти очікують на реалізацію», – йдеться в анонсі.

Зустріч відбудеться 3 травня о 19:00-21:00 у ресторанно-готельному комплексі Old Mill за адресою: 21 Old Mill Road, Торонто, Онтаріо.

Нагадаємо,  у лютому стартував Всеукраїнський конкурс студентських есе до 60-ї річниці ухвалення Віденської конвенції про консульські зносини.

Схожі публікації

Залишити коментар