Влада і бізнес США спільно з українською стороною готуються до Форуму партнерства США та України (UPF)

від Стожари

13.04.2023 Державний департамент США, USAID та Міністерство торгівлі у партнерстві з Урядом України та Торговою палатою США проведуть Форум партнерства США та України (UPF) у Великій залі Торгової палати США.

У заході візьмуть участь представники та зацікавлені сторони приватного сектору США та України, включаючи бізнес, діаспору та групи громадянського суспільства, неурядові організації, інвестиційні групи та фонди, а також представники уряду США та уряду України.

Cпільний захід має на меті прискорити американське інвестування та участь бізнесу в Україні, створюючи можливості для планування та співпраці для підтримки українського економічного відновлення. Під час заходу відбудеться спілкування із зацікавленими сторонами високого рівня на різноманітні теми: від стимулювання інвестицій та залучення до розкриття ринкового потенціалу в Україні та побудови сталого майбутнього через привабливу нормативно-правову базу, підприємництво та відновлювану енергетику.

UPF стане першим заходом із Серії партнерства в Україні, низки заходів, організованих у партнерстві з групами громадянського суспільства, які сприятимуть державно-приватному партнерству як засобу відродження економіки України, сприянню реконструкції та зміцненню партнерства між Україною та Сполучені Штати.

Детльніше про захід за посиланням на сайт Держдепу США

Схожі публікації

Залишити коментар