Пало Ґрод презентував у Канаді ініціативу СКУ Energize Ukraine

Президент Світового конгресу українців Пало Ґрод представив ініціативу СКУ Energize Ukraine на 29-й щорічній Конференції з питань енергетичної безпеки: ціна, темп та політика, яку проводить Товариство незалежних виробників електроенергії Альберти (IPPSA), в Канаді. 

Про це йдеться на сайті СКУ.

Президент СКУ, який також є генеральним директором компанії Rodan Energy,  виступив із потужною презентацією для залучення глобальної підтримки до відновлення та відбудови зруйнованої енергетичної інфраструктури України. Він висловив подяку IPPSA за складену пожертву Канадсько-Українській Фундації на суму $25,000 та закликав енергетичні компанії наслідувати цей приклад – жертвувати важливе обладнання або кошти, щоб допомогти відновити енергетику та енергетичну інфраструктуру України.

Під час презентації Павло Ґрод наголосив на жахливій ситуації в енергетичному секторі України та навів факти: «1200 ракетних атак було спрямовано на енергетичну інфраструктуру України, на сьогодні понад 60% генераторів електроенергії, понад 40% електромереж пошкоджено або знищено». Це залишило мільйони українців без стабільного доступу до електроенергії, опалення та гарячої води.

Також президент СКУ підкреслив важливість проєкту Energize Ukraine та звернувся до учасників конференції із закликом долучатися вже сьогодні, «сьогодні саме час скласти пожертву, щоб змінити ситуацію і це дасть вам можливість увійти в історію, як провідним лідерам у великій відбудові України в майбутньому».

Перелік необхідного обладнання та додаткову інформацію можна переглянути на сайті EnergizeUkraine.com.

Нагадаємо, ХІІ Світовий конгрес українців відбудеться у польській столиці Варшаві 19-22 жовтня 2023 року.

Схожі публікації

Залишити коментар