Бельгійський льотчик Стів став амбасадором фонду Help Ukranian Hospitals

Бельгійський капітан літака Стів Пульманс закохався в Україну і вже рік волонтерить, збираючи пожертви для української медицини.

Про волонтера розповідає ШоТам.

“Бельгійський пілот Стів закохався в Україну двічі. Спочатку його серце підкорила українка Юлія з Дніпра, тепер вони подружжя. А потім Стіва вразила незламність українців, і вони з Юлею вже рік невтомно допомагають Україні”, – пише інформаційний протал.

Живучи в Бельгії, подружжя почало підтримувати Україну з перших днів повномасштабної війни. Чоловік став амбасадором фонду Help Ukranian Hospitals. Організовував благодійні виставки бельгійських художників і спортивні заходи. Навіть влаштував збір коштів на допомогу українцям у школі, де навчається їхня донька.

Пан Стів привіз до України карети швидкої та організував тисячі гарячих обідів для лікарів. Забезпечив наші шпиталі апаратами вакуумної терапії та портативними УЗД. Завзятий бельгієць продовжує збирати донати, аби ще більше допомогти Україні.

Надалі  Стів Пульманс хоче підтримати реабілітацію захисників та їхніх родин, а також забезпечити для українських лікарів навчання в найкращих медиків світу.

Схожі публікації

Залишити коментар