Прапор із підписом Президента України продали на аукціоні за рекордну суму

від Стожари

Прапор із підписом Президента України продали на аукціоні за 110 000 євро – гроші підуть на відбудову стадіону в Ірпені

У Мілані відбувся благодійний вечір “UNITED FOR UKRAINE” під патронатом амбасадора платформи UNITED24 Андрія Шевченка. Подію підтримали Джорджіо Армані, футбольні гравці та функціонери, політичні та громадські діячі.

Видатний футболіст привіз із Києва прапор з підписом Володимира Зеленського. Аукціон за право придбати цей прапор став кульмінацією вечора. Початкова вартість 5000 євро швидко збільшувалась і зупинилась на позначці 110 000 євро. Прапор придбала Ліга футбольних клубів серії А як символ їхньої єдності у підтримці України.

Загалом на вечері зібрали 150 000 євро. Усі кошти перекажуть через UNITED24 на відбудову стадіону в Ірпені, яким опікується Шевченко.

Нагадаємо, раніше українська діаспора в Чикаго задля допомоги армії провела благодійний вечір. Одиним із лотів аукціону був прапор України, а на ньому підписи головно командувача Збройних сил Валерія Залужного, “азовсталівців” Катерини «Пташки» Поліщук, Дмитра Козацького – відомого як «Орест», Героя України Дмитра Фінашина, командувача Нацгвардії Юрія Лебедя, міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського. Поставив підпис також і президент Володимир Зеленський. Цей розписаний стяг продали за 69 тисяч доларів.

А 5 жовтня 2022 року на благодійному аукціоні у Вашингтоні вишиванку Володимира Зеленського продали за $100 тис. Під час благодійного аукціону, окрім вишитої сорочки Зеленського, були продані футболки збірної України з підписами Артема Довбика та Андрія Ярмоленка. 

Схожі публікації