«Артемсіль» лімітована партія солі «Міць. Українська кам’яна»

Українське підприємство «Артемсіль» разом із платформою United.24 випускають лімітовану партію солі «Міць. Українська кам’яна», аби зібрати кошти на дрони для розвідки.

Зазначається, що лімітована партія складається з лише 100 000 пачок, адже вдалося знайти 20 тонн солі, видобутої в шахтах Соледара.

«Міць. Українська кам’яна» з’явилась у продажу 21 лютого в мережі «Сільпо», а також онлайн на маркетплейсі ROZETKA.

Увесь прибуток – 465 гривень з кожної пачки – буде направлений на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР.

«Артемсіль» лімітована партія солі «Міць. Українська кам’яна»

«Навесні 2022 року наше підприємство було змушене припинити роботу. Ми знаємо, що українські споживачі, як і ми, сумують за пакунками «Артемсолі», тож ми зв’язалися зі своїми офіційними дистриб’юторами щодо залишків солі. На той час вдалося знайти 20 тонн. Сьогодні ми анонсуємо, що «Артемсіль» повертається в продаж в особливому вигляді з важливою метою», – зазначає начальник відділу комунікації підприємства Володимир Низиєнко.

Ілюстрацію для упаковки спеціальної партії «АРТЕМСОЛІ» створив відомий український дизайнер Артем Гусєв. Його варіант, в якому слово «Сіль» замінене на «Міць», а кам’яна квітка — на тризуб, став вірусним: ілюстрацію встановлювали на аватари в соціальних мережах та публікували в медіа.

Вартість пачки — 500 грн. 465 грн з кожної із них перекажуть на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР через державну фандрейзингову платформу UNITED24. Один дрон коштує 700 $.

Варто зазначити, UNITED24 – це ініційована президентом фандрейзингова платформа та основне вікно збору пожертв на підтримку України. За 9 місяців роботи фандрейзингової платформи UNITED24 завдяки пожертвам з більш ніж 110 країн зібрано понад 287 млн доларів.

Серед амбасадорів UNITED24 — співачка та акторка Барбра Стрейзанд, актор Марк Гемілл, гурт Imagine Dragons, артдиректор Balenciaga Демна, американський актор Лієв Шрайбер, режисер Мішель Азанавічус, астронавт Скотт Келлі, історик Тімоті Снайдер, кантрі-співак Бред Пейслі, видатні українські спортсмени Еліна Світоліна, Андрій Шевченко та Олександр Усик.

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли що для Третьої штурмової бригади ЗСУ, яка зараз тримає Бахмут, терміново збирали кошти на 50 квадрокоптерів DJI Mavic 3 та комплетуючі до них. Небайдужі люди всім миром зібрали 5 мільйонів гривень. Наразі цей збір ВЖЕ закрито!

Схожі публікації

Залишити коментар