Україна категорично проти допуску рашистів (росіян та білорусів) до участі в Олімпійських іграх 2024 року. Жодного їм шансу! Терористам і вбивцям не місце в олімпійській родині. Не під яким вигаданим статусом: нейтральний спортсмен, чистий спортсмен, без прапору, без гімну, без знаків країни тощо. Жодних поступок агресору й окупанту – росії та їх посіпахам – білорусам.

Історія вже має приклади коли після завершення Першої та Другої світових війн спортсмени країн, що розв’язали війни не були допущені до участі в Олімпійських іграх.

Тож чому зараз напередодні 2024 року керівництво МОК в особі президента Томаса Баха йде на поступки російським та білоруським спортсменам, країни яких брутально напали на Україну?

Чому в МОК є подвійні стандарти???

Історія з нейтральним статусом російських спортсменів вже мала місце напередодні Ігор Олімпіад у Ріо-де-Жанейро (Бразилія) 2016 року. Тоді світову олімпійську громаду сколихнула новина про шалені масштаби використання допінгу російськими спортсменами. На додаток виявилось, що махінації з допінгом мали системний характер на найвищому спортивному рівні під наглядом спецслужб й з відома верхівки влади.

Не зважаючи на таке гучне порушення Олімпійської хартії, принципів олімпізму та Чесної гри, все ж таки МОК (тоді президентом вже був Томас Бах) знайшов спосіб «просунути» росіян на Олімпійські ігри – без прапору, без гімну, під олімпійським прапором.

Щось подібне може відбутись і цього разу. Але ж ціна такого «просування» це життя тисяч українців!

У 2016 році мова йшла про допінг, а у 2024 році – війна!

Напевно для МОК, що допінг, що війна це одне й теж саме?

2016 року німецька газета «Bild» назвала Томаса Баха «пуделем путіна». Бо президент МОК занадто аж як посіпаха путіна поводиться. Були у тому часі журналістські розслідування про те, що поєднує Баха та путіна. До речі віднайдено багато цікавих та шокуючих фактів: бізнес, дружба, лобіювання інтересів тощо.

Тож цього разу Україна та її партнери мають відстояти свою олімпійську позицію й принципи Олімпійської хартії – терористам та вбивцям не має місця в олімпійській родині. Рашистів не може бути серед учасників Олімпійських ігор!

P.S.

«Пуделями путіна» називали й інших посіпах: трамп, кіркоров, янукович, тіллерсон, лавров, венедиктов, лукашенко, додон, орбан тощо.

Схожі публікації

Залишити коментар