14-річна харків’янка підкорює світ боксу: 57 перемог у 57 боях

Харків’янка Кіра Макогоненко у свої 14 – чемпіонка Європи. Її знають у всьому світі, за нею стежать топпромоутери, а її разючі відео тренувань набирають сотні тисяч переглядів.

Про українську боксерку, яка завжди перемагає розповідає ШоТам.

Феноменальні тренування дівчинки повторить не кожен професійний спортсмен. Харків’янка Кіра Макогоненко у свої 14 — чемпіонка Європи, з її 57 боїв, і всі переможні.

За нею із захопленням стежать топпромоутери світу. Дівчинку тренує батько — чемпіон світу з кікбоксингу Артем Макогоненко. Але на ринг Кіра вийшла не одразу, спочатку батько віддав її на гімнастику.

«Він спочатку взагалі не хотів мене брати на бокс, тому що не любив жіночий бокс. Але у підсумку я його вмовила», — Кіра Макогоненко, чемпіонка Європи з боксу.

«Не хотів, не було бажання, аби вона тренувалася та займалася саме боксом. Те, що вона буде спортсменкою… однозначно йшло до цього», — Артем Макогоненко, батько і тренер Кіри.

Однак, потрапивши на ринг, дівчинка вже не змогла його покинути. І минулого року стала чемпіонкою Європи, перемігши у фіналі росіянку.

«Я показала, що таке Україна, що Україна — найкраща країна в світі. І те, що я дуже люблю свою країну та готова її представляти», — Кіра Макогоненко, чемпіонка Європи з боксу.

Технічна, швидка та перспективна, Кіра вражає світ своїми боями і тренуваннями. Робота на лапах із зав’язаними очима на біговій доріжці.

Зараз Кіра впевнено йде до своєї мети: стати олімпійською чемпіонкою.

Нагадаємо, як тренуються українські спортсмени: Воєнні реалії показав фотограф Микола Синельников.

Схожі публікації

Залишити коментар