Український застосунок Impulse очолив світовий рейтинг App Store

Український застосунок для тренування мозку Impulse став найбільш завантажуваним iOS-додатком 2022 року у світі у категорії Health & Fitness.

Про це ШоТам повідомила команда Impulse.

Загалом український додаток має більш ніж 30 мільйонів завантажень. Понад половина з них – за 2022 рік. Разом із Impulse до трійки найбільш завантажуваних увійшли застосунок для жіночого здоров’я Flo, а також Sweatcoin, що конвертує кроки у валюту, за яку можна купити гаджети, спортивні та фітнес набори, послуги.

Додамо, у 2020 році ринок застосунків для здоров’я та фітнесу оцінювався в $5,7 мільярда, а до 2028, за прогнозами, може досягнути $25,2 мільярда, зростаючи на 20,15% у середньому з 2021 до 2028.

Impulse — це застосунок для тренування мозку, що покращує пам’ять, увагу та логічне мислення за допомогою bite-sized ігор. З початком повномасштабної війни Impulse став безкоштовним для українців, аби допомогти їм покращити когнітивні здібності та відволіктися. Наразі має 150 тисяч завантажень в Україні.

Impulse є частиною IT-компанії Headway, що розробляє мобільні EdTech-продукти. Продукти Headway допомагають розвиватися мільйонам людей у світі через лаконічні формати освітнього контенту: курси, відео, ігри, інфографіки, самарі.

Нагадаємо, військові облігації ЗСУ вже можна придбати через застосунок “Дія”.

Схожі публікації

Залишити коментар