Вартість відправки посилок з України у Польщу стане на 75% дешевшою

Укрпошта з 1 січня знизить тарифи на відправку посилок у Польщу на 75%.

Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

«Щойно підписав наказ, щоб з 1 січня тарифи на відправку посилок в Польщу через EMS-сервіс Укрпошти були знижені на 75%. Але гаманець відсотками не виміряєш, тому до грошей. Посилка до 1 кг буде коштувати десь $6 (240 гривень). Відправити можна буде до майже будь-якого відділення Пошти Польської. Терміни доставки 7-14 днів», – зазначив Смілянський.

За його словами, багато українців зараз розділені з родичами і друзями сотнями кілометрів, тому часто звичайна посилка з дому може викликати дійсно щирі емоції та спогади. До того ж нові тарифи будуть доступні і для підприємців, що дозволить розширити горизонти для продажу української продукції.

«Але наказ – верхівка айсбергу. Цьому передувала кропітка робота, яка почалась з нашої ініціативи та була підтримана президентом України під час перемовин з президентом Польщі. А зараз – вже реалізована завдяки спільній роботі нашої найкращої міжнародної команди у співпраці з Поштою Польщі. Дякую колегам, що пішли на зустріч і зробили пересилання посилок доступнішим для наших громадян», – додав Ігор Смілянський.

Нагадаємо, на честь Дня захисників і захисниць України Укрпошта випустила поштові марки, присвячені різним видам і родам військ ЗСУ.

Схожі публікації

Залишити коментар