Понад 60 відомих локацій світу вимкнули освітлення у найдовшу ніч на знак підтримки України

У найдовшу ніч 2022 року понад 60 найвідоміших локацій світу вимкнули світло на знак солідарності з Україною і закликали своїх відвідувачів долучитися до збору на генератори для українських лікарень.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у Телеграмі.

“Коли вимикається світло – це завжди сприймається як дещо незвичне. Але коли проводиш без нього чотири, десять, двадцять годин або навіть днів і починаєш звикати до темряви – це найгірше, що може статись”, – зазначив пан Зеленський.

За його словами, “це означає, що світло — не єдине, що хочуть забрати, це посягання на кожну частину життя”. Зеленський наголосив, що саме так ми живемо в Україні зараз – захищаючись від ворога, який прийшов нас знищити.

“ У найдовшу ніч 2022 року понад 60 найвідоміших локацій світу вимкнули світло на знак солідарності з нашою державою і закликали своїх відвідувачів долучитися до збору на генератори для українських лікарень”, – зазначив Президент.

Раніше ми писали й показували, як у День Незалежності України, 24 серпня, сотні локацій по всьому світу засяяли блакитним і жовтим кольорами.

Схожі публікації

Залишити коментар