Ще одна відзнака для України. Цього разу – від видання “The Economist”

від Комарі Альберт

Україна стала країною року за версією одного з найпопулярніших у світі видань “The Economist”.

Саме таким чином “The Economist” відзначив нашу країну “за героїзм народу і за протистояння агресії” та заявив, що цьогоріч це може бути тільки Україна.

Видання зазначає, що зазвичай обирати країну року складно, проте в цей раз вибір був очевидний. У повідомленні йдеться, що звання “країни року” з 2013 року зазвичай отримує держава, яка найбільше покращилася за попередні 12 місяців, тому вибір саме України є доволі незвичним, оскільки через збройну агресію РФ рівень життя українців значно погіршився.

The Economist відзначив героїзм, винахідливість та стійкість українців. Також було підкреслено, що Україна не скоює воєнних злочинів у відповідь на насилля Росії.

“Українці продемонстрували стійкість. Коли вдома немає води з-під крана, вони топлять сніг. Коли немає електрики, вони знаходять тепло і світло в кафе з дизель-генераторами або сплять в офісах, де працюють. Здається жахи, яких Путін завдає їм, не вплинули на моральний дух українців”, – пише The Economist.

Також видання зазначає, що українці захищають від агресії РФ своїх сусідів та довели, що можна протистояти навіть більшому за силами агресору. За словами видання, подвиг українців став натхненням для пригноблених людей у ​​всьому світі.

“Їхній приклад у 2022 році був неперевершеним”, – підсумовує видання.

Схожі публікації

Залишити коментар