Бій за звання “абсолютного” чемпіонасвіту у надважкій вазі за участі Олександра Усика, схоже, відкладається

від Комарі Альберт

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) призначила обов’язкового претендента до двобою для чемпіона WBA, WBO, IBF, IBO надважкої ваги Олександра Усика, тим самим відкладаючи очікуваний в усьому світі поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з професійного боксу у надважкій вазі – найпопулярнішій ваговій категорії у світі профі-боксу.

За версією WBA українець має спочатку вийти в ринг проти чемпіона WBA World Даніеля Дюбуа.

“Комітет Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) замовив бій за титул чемпіона світу в надважкій вазі між суперчемпіоном Олександром Усиком та чемпіоном Даніелем Дюбуа”, – йдеться у повідомленні організації.

Цікаво, що раніше інша федерація професійного боксу IBF також зобов’язала Усика провести бій проти обов’язкового претендента за своєю версією Філіпа Хрговича. Після цього команда хорватського надваговика закликала до якнайшвидшого початку проведення “торгів” на бій з українцем.

На даний момент в активі 35-річного Усика – 20 перемог (13 – нокаутом) у 20-ти поєдинках. Чотири з них він провів у надважкій вазі.

Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.

Схожі публікації

Залишити коментар