У Торонто відбудеться різдвяний концерт, присвячений українським біженцям

від Стожари

У Торонто відбудеться різдвяний концерт «Перше Різдво далеко від батькывщини», присвячений українським біженцям, котрі святкуватимуть перше Різдво в Канаді після неспровокованого вторгнення росії в Украіну

Про це інформаційному порталу української діаспори “Стожари” повідомив повідомив референт Референтури преси УКТ «Просвіта» в Аргентині, член управи Конґресу українців Канади – відділ Торонто Хав’єр Апонюк Савич.


Цього року,хор Веснівка запрошує українських біженців приєднатися до нас у дусі Різдва. Ділячи спільну спадщину наших улюблених коляд та щедрівок, ми сподіваємося, що відчують що вони частинa великої родини. Виступ їм промовить, що хоч вони на чужині, не самі переживають важкі часи i, що українська діяспора та назагал канадці приймають їх до себе. Ми всі СТОЇМО З УКРАЇНOЮ!“, – йдеться у повідомленні.

Хор Веснівка, найбільш відомий український жіночий хор в Канаді вже понад 50 років і Торонтонський Український Чоловічий Камерний Хор разом виступатимить із Українською Капелею Бандуристів Північної Америки ім. Тараса Шевченка. Капеля Бандуристів понад 100 років служить амбасадором української культури і музики шляхом унікальнoстi бандури.

Особливі гості на концерті: хлоп’ячий ансамбль St. Michael’s Choir School в Торонті. Концерт відбудеться 22 січня 2023 року за адресою: St. Michael’s Cathedral Basilica 65 Bond Street Toronto. 

Частина доходу спрямована на гуманітарну допомогу Україні.

Схожі публікації

Залишити коментар