Денис Берінчик: “Присвячую свою перемогу всім українцям і генералу Залужному”

від Комарі Альберт

Минулого уїк-енду відомий український боксер-професіонал Денис Берінчик в об’єднавчому поєдинку здолав француза Івана Менді.

Український легковаговик дав традиційну прес-конференцію після своєї перемоги над французом.

Наш 34-річний співвітчизник в Лондоні переміг представника Франції одноголосним рішенням суддів. Берінчик, таким чином, захистив пояс WBO International та відібрав у суперника титул чемпіона Європи за версією EBU.

На прес-конференції Денис заявив, що присвячує свій тріумф усім українцям та особисто головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному.

“Ми диктували умови під час бою та привезли новий пояс до України. І цю перемогу я присвячую всім українцям, та нашому генералу Валерію Залужному! Коли ми готувалися, то отримували гарні новини про Херсон, і це нас надихало”, – розповів Берінчик, також порівнявши себе з трофейним танком Т-90, адже саме “танком” його часто називають вболівальники.

Крім того, українець висловився щодо своїх потенційних суперників у наступному поєдинку.

“Боб Арум казав, що у наступному бою я можу зустрітися із Шакуром Стівенсоном. Але поки що це розмови. Також є Ісаак Круз, який зараз на другому місці у рейтингу WBO. Зустрітися з переможцем бою Гейні – Ломаченко? Поки що вони не домовилися про поєдинок. Подивимося, як усе складеться”, – резюмував Денис.

Цікаво, що після свого останнього бою Берінчик підписав контракт із промоутерською компанією Френка Воррена, який працює з багатьма топбоксерами, зокрема чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф’юрі. Сам промоутер вже заявив, що 2023 року Берінчик може отримати бій за титул чемпіона світу.

Схожі публікації

Залишити коментар