Український мультфільм про коло сімейних проблем у військовий час

Війна спричинила бурхливі перетурбації в суспільстві та загострила, зокрема, й труднощі взаємопорозуміння.

Агенція Bickerstaff.340 та бренд ҐоКарпати презентували анімаційний фільм, що розповідає про життя українців та труднощі, з якими ми зустрілися в перші місяці повномасштабної війни.

Анімована стрічка «Такі різні, але такі рідні» розповідає про труднощі, які українці переживали під час перших місяців війни. У мультфільмі представлені абсолютно різні герої, з різними захопленнями, звичками та вподобаннями – усе, як в житті. Величезна родина зібралась під одним дахом, і вжитися під ним – ще те випробування.

«Зараз у нас є унікальна можливість навчитись цінувати кожну мить та любити один одного справжніх, з усіма недоліками. Як би важко не було, але найстрашніше вже трапилось, і тепер ми точно впевнені, що ми встоїмо, адже головне що в нас є – наші рідні, такі різні, але такі українці!», – додають автори проєкту.

За словами авторів анімації, ключова ідея проєкту – допомогти українцям знову жити разом та не повторювати сюжет Кайдашевої сім’ї. Адже з початком вторгнення побутових сварок між членами родини лише побільшало.

«Сімʼї возз’єднались, далекі родичі зустрілись, але ейфорія тривала не довго – жити разом таки складно. Брак особистого простору, зміна побуту, порушення особистих кордонів, різниця в поглядах на світ – додайте до цього всього емоційну напругу, і ви отримаєте швидкодійний динаміт. Через це почастішали побутові сварки, українці почали ображатись одне на одного», – розповідають автори анімації.

Раніше ми також розповідали, що компанія ABC зняла документальну стрічку про війну, яку розв’язала Росія проти України. Значну частину фільму присвячено боям за Харківщину та долям людей, обпалених війною.

Схожі публікації

Залишити коментар