“Футбол заради життя” – тепер і на світлинах фотовиставки!

від Стожари

24 листопада, у Чернівецькому обласному художньому музеї відбудеться відкриття персональної фотовиставки Альберта Комарі під назвою “Футбол заради життя”.

Генеральним партнером цього фотопроекту є Демократична спілка угорців України (ДСУУ/UMDSZ) за сприяння Української Асоціації футболу (УАФ), Асоціації футболу Чернівецької області (АФЧО) та спортивної медіа-агенції “A-3 SPORT MEDIA PRODUCTION”.  

Ця виставка є логічним завершенням циклу спортивно-благодійних акцій і дитячо-юнацьких змагань під одноіменною назвою «ФУТБОЛ ЗАРАДИ ЖИТТЯ», проте задіяні в ній також події інших соціально-спортивних акції “Поруч” і “Відкриті уроки футболу”.  

Це – підсумковий фотозвіт із заходів ації, що тривала протягом весни-літа 2022 року.

На світлинах експозиції виставки – тільки діти, а основні події заходів можна побачити на ресурсах АФЧО в мережі інтернет.  

Головною метою акції була соціально-психологічна допомога і підтримка дітей з родин внутрішньо переміщених осіб, дітей, батьки яких зі зброєю в руках захищають Україну, а також юних футболістів Буковини під час війни з окупантами.  

На світлинах – дитячі емоції, радість і сум, перемога і боротьба, нагородження і подарунки, сподівання і розпач. Усе те, що відволікає наших дітлахів від суворих реалій військового сьогодення.  

Виставка триватиме у виставковій залі художнього музею Чернівців до середини грудня.  

Золтан Кірай, спеціально для сайту “Стожари”

Схожі публікації

Залишити коментар