На деокупованих районах Харківщини, Донеччини та Херсонщини відновили роботу 48 відділень Укрпошти

Укрпошта відновила роботу 48 відділень, які обслуговують понад 100 деокупованих населених пунктів Харківської, Донецької та Херсонської областей.

Про це під час брифінгу повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.

За його словами, кількість відділень, що поновили роботу на звільненій території, змінюється практично щодня.

«Усе залежить від воєнного стану та дозволу ДСНС. Адже ми маємо право приїхати лише після того, як завершена процедура розмінування. Зараз маємо вже досить значні плани по Херсонській області й, сподіваємось, незабаром будемо розширятися по Донецькій області», – розповів пан Смілянський.

Наразі 48 відділень обслуговують понад 100 деокупованих населених пукнтів. Серед ключових послуг – пенсії, соціальні виплати, соціальні нарахування та нарахування з боку міжнародних організацій.

«Люди мають відчути підтримку України. Та повернутися в гривневу зону. Люди були під окупацією та в російському інформпросторі 5 місяців. Потім бойові дії, вимикається світло – і приїжджаємо ми. А тому дуже важливо приїжджати з новинами, грошима та гуманітарною допомогою», – додав гендиректор компанії.

Смілянський додав, що спочатку в звільнених населених пунктах запускають мобільні відділення, після чого компанія набирає персонал для відновлення та перезапуску стаціонарних відділень.

Повний перелік відділень Укрпошти можна знайти на офіційному сайті компанії.

Як повідомлялося, на честь Дня захисників і захисниць України, Укрпошта випустила поштові марки, присвячені різним видам і родам військ ЗСУ.

Схожі публікації

Залишити коментар