Денис Берінчик за місяць виборюватиме титул за версією EBU

від Комарі Альберт

Відомий український профі-боксер легковаговик Денис Берінчик, який наразі є непереможним на професійному ринзі, через місяць вийде на ринг в андеркарді бою між чемпіоном світу в надважкій вазі за версією WBC британцем Тайсоном Ф’юрі та його співвітчизником Дереком Чісорою.

Суперником Дениса Берінчика буде 37-річний француз Іван Менді, якому належить пояс EBU European у легкій вазі. Поєдинок відбудеться 3 грудня на стадіоні футбольного клубу “Тоттенгем” у Лондоні.

Раніше було заплановано, що Берінчик та Менді зійдуться в ринзі 26 листопада, проте дату бою посунули на тиждень вперед.

Тепер у відомого українського боксера є дуже непогані шанси на те, щоби здобути цей важливий для нього трофей.

Наразі в активі Берінчика є 16 перемог (9 – нокаутом) у 16 поєдинках на професійному ринзі. Востаннє Денис виходив на ринг ще в грудні 2021 року, коли у видовищному поєдинку переміг росіянина Ісу Чанієва та вшосте в кар’єрі захистив пояс WBO International в легкій вазі.

У послужному списку Менді – 47 виграних боїв (22 – нокаутом), 5 поразок і одна нічия. Останній бій він провів у квітні 2022 року. Тоді, перемігши італійця Джанлуку Челью, французький боксер став володарем вакантного титулу EBU.

Раніше ми повідомляли, що українець Берінчик за 3 раунди нокаутував Санчеса.

Вам також буде цікаво дізнатись, щоблискуча жіноча збірна України з боксу повернулася з Чемпіонату Європи з кращим показником у своїй історії

Схожі публікації

Залишити коментар