Збірна України з футзалу задонатила свої преміальні на автомобіль для ЗСУ

від Комарі Альберт

Національна збірна команда України з футзалу, як і інші успішні українські спортсмени, за можливості допомагає нашим військовим у боротьбі з російськими окупантами.

Гравці та тренери чоловічої збірної України з футзалу віддали свої преміальні за перемоги в матчах кваліфікації на Чемпіонат світу 2024 року на придбання позашляховика для ЗСУ.

Про це повідомила Асоціація футзалу України.

“Із Латвії веземо не лише 6 очок, а й невеличкий внесок у майбутню перемогу України! Гравці та тренери чоловічої збірної України вирішили витратити свої преміальні за звитяги у матчах основного раунду європейської кваліфікації до Чемпіонату світу-2024 над Косовим та Нідерландами на придбання позашляховика для ЗСУ.

Незабаром авто передадуть до однієї з військових частин, яка розташована на передовій. Разом до перемоги!” – зауважила Асоціація футзалу України у своєму Instagram.

Підопічні тренера Олександра Косенка розпочали відбір на планетарну першість неймовірно вдало – двома перемогами: “синьо-жовті” обіграли збірну Косово з рахунком 3:1 і команду Нідерландів із рахунком 4:2.

Після цих двох зіграних матчів Україна з 6 очками очолює свою групу відбору на ЧС. Нідерланди посідають другу сходинку, маючи 3 бали. Косово – на останньому місці з нулем у графі очок.

Наступний матч відбору на світову першість українська збірна проведе 8 листопада проти Косово.

До елітного раунду відбору вийдуть 12 переможців груп, а також чотири найкращі другі команди. Інші 8 збірних, які посядуть другі місця, зіграють у стикових матчах за вихід до наступної стадії.

Схожі публікації

Залишити коментар