На стадіоні у Варшаві перед матчем Ліги Чемпіонів відбувся яскравий перформанс “Польща і Україна – разом!”

від Комарі Альберт

На трибунах стадіону Війська Польського, що у Варшаві, українські та польські фанати влаштували яскравий перформанс, який символізує єдність польського і українського народів, що дуже важливо і символічно в ці дні

Перед матчем 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів між донецьким “Шахтарем” та мадридським “Реалом” уболівальники ефектно сформували на трибунах прапори України та Польщі.

Відповідні відео з’явилися у соцмережах.

“Гірники” змушені грати домашні лігочемпіонські матчі у Варшаві, оскільки через напад Росії проведення міжнародних футбольних змагань на території нашої країни з міркувань безпеки заборонено.

Щодо самої гри, то донецький “Шахтар” зіграв цю гру внічию з мадридським “Реалом” в рамках 4-го туру групового етапу Ліги Чемпіонів сезону-2022/23. Матч завершився з рахунком 1:1.

Рахунок матчу було відкрито на початку другого тайму  – Богдан Михайліченко закрутив м’яч у глибину штрафного майданчика, де його головою зустрів Олександр Зубков і вразив ворота. 

На останніх секунках матчу Антоніо Рюдігер виграв верхову боротьбу в Анатолія Трубіна і зрівняв рахунок. 

В іншому матчі четвертого туру в групі F шотландський “Селтік” вдома  поступився “РБ Лейпцигу” – 0:2. Перемогу німецькій команді принесли голи Тімо Вернера та Еміля Форсберга у другому таймі.

Схожі публікації

Залишити коментар