Гурт “Kalush Orchestra” отримав новий кубок переможця “Євробачення-2022”

від Комарі Альберт

Український колектив “Kalush Orchestra”, який триумфував у цьогорічному Євробаченні із композицією “Стефанія”, отримав новий кубок переможця “Євробачення-2022”.

Попередній пам’ятний приз музиканти продали за досить солідну суму на благодійному аукціоні в підтримку Збройних Сил України. Та й цей кубок артисти не збираються просто покласти на полицю та милуватися ним.

Зокрема, учасник гурту Килим-Мен вже готується вирушити з ним у тур містами України, щоби кожен охочий міг сфотографуватися з переможним трофеєм, знаковим для всіх українців світу, оскільки його було здобуто під час війни з російсько-болотним агресором.

До переліку міст, куди вже цьогоріч планує вирушити учасник “Kalush Orchestra”, потрапили Львів, Івано-Франківськ, Київ, Калуш, Чернівці та Вінниця.

“Після перемоги на “Євробаченні-2022” нам хотілося, щоби приз конкурсу також відіграв свою роль для пришвидшення перемоги України у війні. Саме тому, командою “Kalush Orchestra” було прийнято рішення виставити кришталевий мікрофон на аукціон. Те, що організатори конкурсу спеціально виготовлять для нас копію, стало для нас приємним сюрпризом. Що ж, подумаємо тепер над тим, яку користь новий кубок зможе принести нашій країні, але спершу хочемо, щоби кожен українець міг сфотографуватися з цим трофеєм. Адже перемога цьогорічна на Євробаченні – це не тільки перемога нашого гурту, а й усієї України”, – зазначив лідер гурт Олег Псюк.

Схожі публікації

Залишити коментар