Анонс на 14 жовтня: У Латвії діаспора проведе пікет і мітинг у День захисників та захисниць України

Представники української діаспори Латвії анонсували пікет та мітинг, що відбудуться в Ризі у День захисників і захисниць України 14 жовтня. Вони запрошують долучитися усіх охочих.

Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

Організатором заходу виступає Товариство підтримки України, Конгрес українців Латвії та Пласт у Латвії.

Пікет відбудеться у п’ятницю о 17.00 біля посольства рф.

Також о 18.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку буде проведено мітинг для вшанування пам’яті загиблих і подяки тим, хто боронить українську землю.

Організатори наголосили, що Україна – щит Європи та всього цивілізованого світу. Українська держава та її воїни ведуть війну проти російського агресора і захищають не тільки себе, захищають весь світ від наступу загарбницьких сил тиранії і диктатури.

«Українські захисники й захисниці сьогодні уособлюють героїзм та відвагу воїнів багатьох поколінь, воїнів різних країн – усіх, хто протягом століть боронив ідеали свободи, відстоював державність і виборював незалежність», – ідеться в дописі.

Також зауважується, що росія – країна-терорист, яку треба зупинити й покарати, а зупинити сучасну росію, яка розуміє виключно мову сили, можна лишень шляхом перемоги української армії на полі бою в Україні, тому Україні терміново потрібна сучасна західна зброя.

Нагадаємо, після початку повномасштабної агресії рф проти України до Латвії прибули та зареєструвалися 37 629 громадян України.

Як повідомлялося, у столиці Франції невщухають акції на підтримку України.

Схожі публікації

Залишити коментар