Боєць спецпідрозділу “Kraken” захищатиме свій титул і честь України на Чемпіонаті Європи з ММА

від Комарі Альберт

З 26 по 28 вересня у столиці Грузії Тбілісі відбудеться престижний спортивний форум зі змішаних бойових мистецтв міжнародної федерації GAMMA – Чемпіонат Європи. Прапор України захищатиме військовий спецпідрозділу ГУР “Kraken” Кирило Коломієць.

Український захисник змінить на деякий час військову службу на спортивні змагання. Кирило Коломієць, який із самого початку війни захищає рідну країну від російської агресії, задля якісної підготовки до чемпіонату Європи та самого виступу на змаганнях отримав від свого відомства відпустку.

У ГУР увійшли в положення титулованого спортсмена та відпустили талановитого бійця на престижний старт у Грузію, адже торік Кирило став чемпіоном Європи з ММА.

Кирило Коломієць – захисник України не лише на військовому фронті, а й боєць, який прославляє Україну на міжнародній арені вже протягом багатьох років.

Він – чинний чемпіон України, чотириразовий переможець на турнірах серії “Road to WWFC”, а також також тріумфував на змаганнях WWFC, які відбулись у липні 2022-го у Молдові.

Свою звитягу в Кишиневі Кирило присвятив своїм побратимам. Коломієць підсумував свій виступ промовою: “Я підняв цей прапор, але я впевнений, що ми його ще не раз піднімемо у головній битві проти нашого спільного ворога. Слава Україні!”.

Коломієць здобув перемогу у рейтинговому бою у вазі до 77 кілограмів. Також боєць згадав своїх побратимів з підрозділу: “Я присвячую свою перемогу побратимам зі спецпідрозділу KRAKEN міста Харків, які щодня охороняють моє рідне місто і знищують ворога. Хлопці, ви – справжні герої!”.

Схожі публікації

Залишити коментар