У Києві діти вшанували пам’ять Єлизавети ІІ

від Стожари

У Києві до Посольства Великої Британії люди продовжують приносити квіти, малюнки, лампадки, щоб вшанувати пам’ять Єлизавети ІІ.

Українці від самого початку повномасштабного російського вторгнення збагнули, хто друг, а хто – ні. І от Єлизавету ІІ без сумніву можна було називати хорошою подругою як нашої держави, так і кожного українця.

Щоб вшанували пам’ять Єлизавети ІІ, до Посольства Великої Британії прийшли й представники київського осередку Національної скаутської організації України “Пласт”. Вони говорять, що для кожного представника цього руху вшанування пам’яті королеви Великої Британії є особливим церемоніалом, оскільки вона була виховницею скаутів. Ба більше, вона займалася також наставницькою діяльністю.

Нагадаємо, що Єлизавета ІІ відійшла у вічність 8 вересня у 97-річному віці. У своїй зворушливій промові принц Вільям наголосив, що світ втратив лідера, а він – бабусю. Королева Єлизавета II ніколи не була офіційно в Україні, але завжди підтримувала нашу країну. Так, 17 травня на відкритті залізничного вузла у Паддінгтоні вона з’явилася у синьо-жовтих кольорах. А 24 серпня вітала українців із Днем Незалежності.



Схожі публікації

Залишити коментар