Рекорд сезону у Європі і “золото” Мультиспортивного Євро – від неймовірної Марини Бех-Романчук!

від Комарі Альберт

У німецькому місті Мюнхені триває Мультиспортивний Чемпіонат Європи-2022, і українські спортсмени продовжують на ньому переможно феєрити! Чергове “золото” для збірної України принесла блискуча українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук.

Цю неймовірно важливу і цінну перемогу Марина здобула лише ціною титанічних зусиль. Українка змогла зібратись із силами після неочікувано-провального четвертого місця у коронних стрибках у довжину, а чемпіонкою вона стала  у новому для себе потрійному стрибку.

Важливо, що наша спортсменка не лише принесла Україні чергове “золото” Мультиспортивного Євро-2022, але й зробила це з найкращим результатом нинішнього сезону в Європі!

Українка класно розпочала для себе змагання, стрибнувши у першій спробі на 14.81 метрів, що якраз і стало новим рекордом сезону-2022 для європейських легкоатлетичних змагань. Ось так потужно Бех-Романчук розпочала для себе фінал у потрійному стрибку!

Однак цей стрибок не був найкращим для Марини. Бех-Романчук у п’ятому стрибку залетіла за 15 метрів – 15.02, і встновила наступний рекорд! До шостої спроби українка підійшла вже у статусі чемпіонки. 

Отже, Марина Бех-Романчук – чергова українська чемпіонка Мультиспортивного Євро-2022 у Мюнхені. Вона вслід за чоловіком-плавцем Михайлом Романчуком здобула “золото” змагань у такий надважливий для України час.

Відзначимо, що Михайло Романчук стежив за виступами дружини на трибунах та після перемогу дав Марині синьо-жовтий прапор. Звичайно, що Марина Бех-Романчук не стримувала своїх емоцій!

Призерки у потрійному стрибку (у метрах)

  1. Марина Бех-Романчук – 15.02
  2. Крістіна Мякеля – 14.64
  3. Ханна Міненко – 14.45

Відзначимо, що Марина принесла Україні четверту медаль з легкої атлетики на Євро-2022.

Схожі публікації

Залишити коментар